I hele Danmark er reformationen blevet sat på dagsordenen gennem mere end 1000 forskellige arrangementer, koncerter, udstillinger og udgivelser, som tilsammen belyser begivenheden og dens konsekvenser.
I kalenderen kan du se en oversigt over de afholdt arrangementer.

Teaterkoncert i Udlejre Kirke

  • Dato: 04-04-2017 - 06-04-2017
  • Tidspunkt: 17:00
  • Arrangør: Frederikssund Provsti, Egedal Musikskole og Ung Egedal
  • Sted: Udlejre Kirke
    Ørnebjergvej 73650 Ølstykke
  • Kontaktperson: Linda Østergaard, instruktør
  • E-mail: kontakt@folimedia.dk

En pige har en hemmelighed. En hemmelighed som ikke må deles med nogen. Hemmeligheden er så stor, at den for alt i verden må skjules bag en mørk makeup, spidse nitter, tunge støvler og pro- vokerende punk attitude. Hemmeligheden er et ritual, som holder det unge menneske fast i troen på, at alt er ok.

Teaterkoncerten "Ritualet" handler om tro og frihed. Frihed til at være den man er og troen på sig selv og på, at vi i fællesskab kan flytte bjerge. 

I en serie dramatiske tableauer kobles historien om den unge pige sammen med den sjælekamp Martin Luther gennemlevede i årene op til bruddet med romerkirken. 

Forestillingen veksler mellem drama og musik og hele kirkens rum fyldes ud med lyseffekter og videoklip ligesom publikum medinddrages i fortællingen.

Stykket er skrevet af Linda Østergaard, som også er instruktør. Forestillingen er blevet til i et samarbejde mellem Ung Egedal, Egedal Musikskole og sognepræst Kenneth Knigge.

Stykket spilles både kl. 17 og kl. 19.30 4. 5. og 6. april.

Yderligere information: Billetter til koncerten købes på billetto.dk – ikke kirkekontoret.