I hele Danmark er reformationen blevet sat på dagsordenen gennem mere end 1000 forskellige arrangementer, koncerter, udstillinger og udgivelser, som tilsammen belyser begivenheden og dens konsekvenser.
I kalenderen kan du se en oversigt over de afholdt arrangementer.

Stor Reformations Pinsedobbeltkoncert - i det Fynske Alpeland

  • Dato: 04-06-2017 - 04-06-2017
  • Tidspunkt: 15:30 - 17:15
  • Arrangør: MultihusetFyn og Menighedsrådet Vester Hæsinge
  • Sted: Vester Hæsinge Kirke
    Birkevej 215672 Vester Hæsinge
  • Kontaktperson: Anne-Lise Maack, Multihuset tlf. 6263 2448 eller 6263 2266
  • E-mail: multihuset@mail.dk

Renæssancegruppen Passatempo: opfører værker typisk for europæisk renæssancemusik - hovedsageligt den musik, der blev opført i kirker og på slotte/herregårde. Ensemblet spiller på kopier af datidens instrumenter og optræder i tidstypiske klædedragter. Undervejs fortælles om de enkelte værker og relationen til reformationen.

Reformations Rocker - Eskild Dohns Orkester: opfører første del af Reformations Rocker. I kirken vil der indgå fællessalmer med orkester-akkompagnement som et mindre, men betydningsfuldt element i koncertformatet, da salmesangen på den ene side illustrerer en afgørende pointe ved den Lutherske Reformation og på den anden side peger ind i det 21.århundrede

Yderligere information: 1. afdeling af koncerten begynder i Vester Hæsinge Kirke. Herefter mulighed for at spise middag i Multihuset, hvor 2.afdeling af koncerten foregår.

Billetpris for koncert i kirken og Multihuset ialt kr. 90,-. Køb af billetter hos LokalBrugsen i Vester hæsinge. Billetsalg åbner 1.april 2017