I hele Danmark er reformationen blevet sat på dagsordenen gennem mere end 1000 forskellige arrangementer, koncerter, udstillinger og udgivelser, som tilsammen belyser begivenheden og dens konsekvenser.
I kalenderen kan du se en oversigt over de afholdt arrangementer.

RR2017 - RETHINK REFORMATION, Table of Thoughts

  • Dato: 31-10-2017 - 31-10-2017
  • Arrangør: Folkeuniversitetet i Aarhus, Aarhus Domkirke, Aarhus Universitet
  • Sted: Bispetorv
    Bispetorv8000 Aarhus C
  • Kontaktperson: Anne Engedal
  • E-mail: aen@fuau.dk

På 500års dagen for Luthers teser ruskes støvet af Reformationen på Aarhus’ centrale torv, Bispetorv, når RR2017 bringer omvæltningernes drama til live. Bispetorv omdannes til et offentligt Rethink-værksted, hvor du kan markere reformationsdagen ved at bidrage til gentænkningen af Reformationens teser til verden af i dag.

Kom indenfor på laboratoriets scener i Domkirken, på Katedralskolen og på Aarhus Teater og oplev reformationen sat i scene på helt nye måder, der via teater, musik og debat sætter gentænkning i festligt højsæde. Drik Lutherøl på torvets barer og spis Lutherske menuer. Vær med til at slå nye teser for verden op på Domkirkens tårn, så dine tanker blandes med nogle af Europas største tænkeres. Deltag i debatter med kollegaer, børn og naboer samt nogle af Europas største provocateurs. 

Oplev et festfyrværkeri af teater, koncerter og foredrag med fremtrædende og tankevækkende tænkere og kulturpersonligheder. Og mød Luther til Historiske Talkshows og universitetets forskere på slap line, når de går på scenen til et gentænkt forskershow der formidler Reformationen Live.

Yderligere information: Festivalen er en del af Aarhus 2017 Fuldmåneprojektet RR2017 - RETHINK REFORMATION