I hele Danmark er reformationen blevet sat på dagsordenen gennem mere end 1000 forskellige arrangementer, koncerter, udstillinger og udgivelser, som tilsammen belyser begivenheden og dens konsekvenser.
I kalenderen kan du se en oversigt over de afholdt arrangementer.

Luther Gode Salmer

  • Dato: 10-10-2017 - 10-10-2017
  • Tidspunkt: 19:30 - 20:30
  • Arrangør: DR MUSIC
  • Sted: Gl. Åby Kirke
    Åby Kirkevej 18230 Åbyhøj
  • Kontaktperson: Dan Rasmussen
  • E-mail: mail@drmusic.dk

Kom i godt selskab med Martin Luthers dristige tekster, Miriam Jul Rasmussen og en velspillende rytmisk trio. Programmet består af kendte og mindre kendte salmer; der bliver rig mulighed for at synge med!

Martin Luthers salmer tilføres et let rytmisk præg, så de bringes naturligt ind i dette årtusinde.

Miriam er kirkesanger i Kirke Hyllinge og Lyndby Kirker ved Roskilde. Hun er en alsidig sanger, der har været aktiv på den danske musikscene gennem mere end 20 år, bl.a. som solist ved mere end 500 gospelkoncerter over hele landet. Miriams sangtalent kom allerede i brug, da hun som ganske ung pige blev optaget i Danmarks Radios Pigekor, og her fik særdeles rig koncert-erfaring med danske sange og andet klassisk sangmateriale.

Konceptet er enkelt: Ved at skabe en mere nutidig måde at akkompagnere salmerne på og en mere moderne lyd, der dog stadig til fulde respekterer kirken og dens traditioner, oplever menigheden salmerne på en helt ny måde.

Martin Legéne er pianist og kirkeorganist ved Kildevældskirken i København. Desuden medvirker Carsten Landors og Dan Rasmussen.

Yderligere information: Gratis entré.

Luther Gode SalmerFotograf: DR MUSIC