I hele Danmark er reformationen blevet sat på dagsordenen gennem mere end 1000 forskellige arrangementer, koncerter, udstillinger og udgivelser, som tilsammen belyser begivenheden og dens konsekvenser.
I kalenderen kan du se en oversigt over de afholdt arrangementer.

Løb for Luther

  • Dato: 07-10-2017 - 07-10-2017
  • Tidspunkt: 10:00
  • Arrangør: Frederikssund Provsti og Danmission
  • Sted: Smørum Kirke
    Kirkevangen 22765 Smørum
  • Kontaktperson: Eskil Dickmeiss
  • E-mail: esdi@km.dk

Vær med til at fejre reformationsjubilæet på en anderledes måde, når Frederikssund Provsti og Danmission arrangerer løb i Egedal. Du kan vælge mellem distancer på 5 – 10 – 20 km. i naturskønne omgivelser ved Smørum kirke.

Løbet er både et motionsløb og et sponsorløb, hvor der samles ind til kampen mod illegal skovhugst i Cambodja. Magtesløse må lokale bønder se til, når internationale konsortier køber store skovarealer for at sælge det værdifulde træ til møbelproduktion i Vesten. Også etniske minoriteter, der lever i skoven som samlere og bønder, får ødelagt deres levebrød. Danmission (en folkekirkelig missionsorganisation) støtter en cambodjansk NGO med at få stoppet den illegale skovhugst. Københavns Universitet er også med i projektet. 

Læs mere danmisson.dk

Find en eller flere sponsorer, der vil betale et aftalt beløb pr. kilometer, du løber. På den måde kan du være med til at plante træer og håb i dag i Cambodja. Alle, der løber, får en særlig medalje med tryk af Lutherrosen.

Yderligere information: Tilmelding på kirkekontor@lskirker.dk eller via telefon 44651179. Pris 50 kr. der overføres til Ledøje-Smørum Kirker på konto: 9173 - 3357014034.