I hele Danmark er reformationen blevet sat på dagsordenen gennem mere end 1000 forskellige arrangementer, koncerter, udstillinger og udgivelser, som tilsammen belyser begivenheden og dens konsekvenser.
I kalenderen kan du se en oversigt over de afholdt arrangementer.

Koncert: CODY (DK)

  • Dato: 31-10-2017 - 31-10-2017
  • Tidspunkt: 20:15 - 21:30
  • Arrangør: Folkeuniversitetet
  • Sted: Aarhus Domkirke
    Store Torv 18000 Aarhus C
  • Kontaktperson: Anne Engedal
  • E-mail: aen@fuau.dk

CODY spiller folk-inspireret americana med elementer fra postrockens univers og små popfinesser. De trækker tråde til klassiske navne såsom Bruce Springsteen, Neil Young og Bob Dylan. Deres seks udgivelser er bestemt heller ikke gået ubemærket hen, og orkestret har varmet op for bl.a. Tindersticks, The National og Band of Horses. Det seneste og fjerde album ’I’ll Ride With You’ udkom i 2016 til en flot modtagelse fra anmelderne. I Gaffa skriver anmelderen: ”Siden debuten ’Songs’ tilbage i 2009 har bandet fremstået som absolutte fornyere af den danske americana-scene.”

Koncerten i Aarhus Domkirke vil byde på en unik konstellation, hvor kirkerummet fyldes ud med akustiske guitarer, violin og cello. Der er en stor oplevelse i vente, når sanger og sangskriver Kasper Kaae, guitarist David Fjelstrup, cellist Line Felding og violinist Frederik Thyboe fra CODY gæster Aarhus i forbindelse med Rethink Reformation. Arrangeres i samarbejde med SPOT Festival.

Yderligere information: reformation.fuau.dk/program/31-10/koncert-cody-(dk)-1721-568.aspx