I hele Danmark er reformationen blevet sat på dagsordenen gennem mere end 1000 forskellige arrangementer, koncerter, udstillinger og udgivelser, som tilsammen belyser begivenheden og dens konsekvenser.
I kalenderen kan du se en oversigt over de afholdt arrangementer.

Forskershow: Reformationen Live i Thorshavn

  • Dato: 07-12-2017 - 07-12-2017
  • Tidspunkt: 20:00 - 21:30
  • Arrangør: Folkeuniversitetes i Aarhus
  • Sted: Nordens Hus, Høllin
    14 Norðari Ringvegur100 Tórshavn

Oplev Reformationen i underholdende øjenhøjde når viden, kunst, performance og teater går op i en højere enhed til forskershowet ’Reformationen Live’.

Reformationen og Luthers betydning for nutidens samfund er i festligt fokus, når universitetets forskere holder speedforedrag på de skrå brædder. Vi kører forskningen gennem teatrets magiske maskine, og drejer på de dramatiske håndtag. Foredrag mikses med indslag fra musikkens, sansernes og kunstens verden og udgør et sammenhængende show om Reformationen. Du bliver klogere, du underholdes og ikke mindst sanser, mærker og føler du, hvordan Reformationen har betydning for verden i dag.

Få pirret hjernecellerne med speedforedrag af forskerene. Lad dig rive med af musikken, teatret og kunsten. 

Oplev blandt andre: Historiker, Bertel Nygaard, videnskabshistoriker, Kristian Hvidtfeldt, teolog og filosof, Pia Søltoft, politisk filosof, Rasmus Ugilt Holten Jensen og rapperen, Ham den Lange.

Forskershow: Reformationen Live i Thorshavn