I hele Danmark er reformationen blevet sat på dagsordenen gennem mere end 1000 forskellige arrangementer, koncerter, udstillinger og udgivelser, som tilsammen belyser begivenheden og dens konsekvenser.
I kalenderen kan du se en oversigt over de afholdt arrangementer.

"En tur i Helvede" - for børnefamilier

  • Dato: 16-10-2017 - 20-10-2017
  • Tidspunkt: 10:00 - 15:00
  • Arrangør: Viborg Bibliotekerne og Viborg Produktionsskole
  • Sted: Viften i Gudenåhuset
    Realskolevej 128850 Bjerringbro
  • Kontaktperson: Anne-Marie Fledelius
  • E-mail: amf@viborg.dk

Åben hver dag mandag til fredag i efterårsferien fra klokken 10 til 15. Man tilmelder sig som familie eller gruppe på max 5 personer, og en tur igennem labyrinten forventes at tage ca. 30. min. Der er holdstart klokken 10, 11.15, 12.30 og 14. Man skal være forberedt på en smule ventetid. Billet købes via Bemærkedage og koster 20,- pr. deltager. Labyrinten er bygget op til brug for 4. – 6. årgang som et led i undervisningen om reformationen, og vil derfor også bedst egne sig til familier med børn i alderen fra 9 til 14 år. Læs mere om projektet her.

Det er dramaelever fra Produktionsskolen i Viborg der levendegør labyrinten, og elever fra tømrer- og kreativlinjen på Produktionsskolen der har bygget og udsmykket den.

Det er også muligt at besøge labyrinten udenfor den levendegjorte tid, da er den i sagens natur blot ikke levendegjort. Dog kun indenfor den bemandede åbningstid på Bjerringbro Bibliotek. Det kræver ikke billet eller tilmelding at besøge labyrinten udenfor den levendegjorte tid.

Arrangementet er støttet af folketingets reformationspulje.

Yderligere information: Mere information kan findes på:

www.visitviborg.dk/viborg/reformationen-i-viborg